RSS Feed

Un nimic numit viaţă …

Posted on

E la fel de reală ca un vis, dar poate că visele-s reale. Se întâmplă câteodată să-ţi visezi viaţa, dar nu ca trecându-ţi prin faţa ochilor, ci ca pe o fiinţă, ceva viu ce convieţuieşte cu tine, ceva care face parte din tine.

Se întâplă sa fie momente când o vezi ca pe un copil inocent, ca pe o floare ce ştii că aduce un simplu zâmbet sincer pe chipul oricui sau ca pe o ciocolată care, in orice caz, e delicioasă. Se întâmplă să vrei să zbori, să alergi printre stele, să le culegi şi să le foloseşti pe post de licurici. Se mai întâmplă să iubeşti, să auzi din senin acele acorduri ce te poartă înapoi prin amintiri şi, atunci simţi acea stare de beţie, acea euforie, acel lucru care nu poate fi înlocuit sau comparat cu nimic. E vital. Pentru că atunci eşti ” tu ” cu adevărat. În stare brută, nematerializată. Şi atunci ştii că în faţa vieţii ridicolul îţi pierde valoarea, iar nonsensul capătă un sens, ştii că e doar o catalogare a viselor reprimate dar continui să visezi. Atunci, în starea aceea, ştii ca raţionalismul e doar o joacă a gandirii şi mai ştii ceva, ştii că nu poţi spera la ceva mai bun pentru că viaţa nu poate fi amanetată.

Dar tot atunci viaţa ştie cât de influenţabilă e. Ştie că va cădea şi ştie ca destinul o domină. Însă noi, în faţa ei, suntem dominaţi de sentimente. Mai ştie însă şi ca deciziile noastre au consecinte iremediabile pentru ea, însă uneori merită !

Se mai întâmplă câteodată să zâmbeşti, însă atunci să ştii ca viaţa te-a sărutat pe frunte !

Advertisements

One response »

  1. La multi ani romane:D !!!!
    citeam niste comenturi,si am vazut ca undeva ai postat si un coment.
    No,la multi ani !!!!!!!

    Reply

Critică!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: